Шестстепенно меню в шест различни зали и само едно място – Petru`s!
Да посрещнем новата 2016 година с много веселие и настроение!
В новогодишната нощ за Вашето настроение ще се погрижат нашите музиканти и DJ-и.
Очаква Ви невероятна танцова програма, а черешката на вечерта ще бъде нашата невероятна заря!
Меню за Нова Година 2016
Напитки: Безалкохолна напитка 330мл на Coca Cola – 1бр, Минерална вода Девин 330мл – 1бр
Салата:
Микс от листни зеленчуци с домати кумато, Torchon от гъши дроб в 33г коняк, кедрови ядки, гранули от пармезан, домашна пастърма от патица, източен плод, ядливи цветя, дресинг и домашна брускета със смокини – 350гр
Студено предястие: – ще се поднесе на плата
Нискотемпературен мус от птичи дроб с коняк, дроб от треска с червен хрян, разядка от сирена с люта чушка и черен трюфел, говежди тартар Angus Beef в стил Petru’s – 180гр
Домашен хляб, изпечен на място- различни видове – 120гр
Топло предястие вариант 1- месен вариант:
”Феноменални сарми Petru’s” с говеждо Angus Beef и заек, печени на ниска температура с Узо. Поднасят се с крем Фреш с розов пипер – 200гр
Топло предястие вариант 2 – рибен вариант:
Лилав калмар, пълнен с мус от сирена, домати конкасе и черни трюфели с пушен вкус. Поднася се с емулсия от домати и мащерка и конфи от домати. 200гр
Основно ястие вариант 1 – месно предложение:
„Зимната патица“ – Конфи от патица, приготвена на ниска температура в сос от Каберне Фран, патешко магре “Sous Vide” с кленов сироп, гъши дроб с домашно сладко от червени чушки и дюксел от патешки сърца с диви гъби. Поднася се с пюре от френски картофи с черни трюфели 400гр
Основно ястие вариант 2 – рибно предложение:
Ред Снапер филе на ниска температура с опушен вкус, с дюксел от скариди, мус от сушени домати и биск от скариди с Марсала и 33 годишен коняк. Поднася се с картофен гратин с черен трюфел 400гр
Следястие – поднася се на плата:
Домашна пастърма от конско месо, домашна пастърма от патица, 24месечен кашкавал от планина Родопи, луканка Стария Месар. Всичко се поднася с плодове и ядки – 120гр
Десерт:
„Яйцето на Petru’s” – ръчно направено яйце от белгийски шоколад с мус от маскарпоне и бейлис. Поднася се с „пясък“ от панетоне, дехидратирани плодове и сорбе от ягоди – 130гр
Цена на единичен куверт до 08.12.2015 – 139.00лв
Цена на единичен куверт след 08.12.2015 – 149.00лв
Детски куверт – деца от 3 до 14г
Напитки: Безалкохолна напитка 330мл на Coca Cola – 1бр, Минерална вода Девин 330мл – 1бр
Салата:
Салата от розови домати с пресносолено сирене, печена чушка, греди от краставици, разядка от печени чушки и моркови, брускета – 450гр
Домашен хляб, изпечен на място- различни видове – 120гр
Топло предястие:
”Феноменални сарми Petru’s” с говеждо Angus Beef и заек, печени на ниска температура БЕЗ АЛКОХОЛ. Поднасят се с крем Фреш с розов пипер – 200гр
Основно ястие:
Нискотемпературно телешко, поднесено с пюре от френски картофи и телешки сток – 400гр
Следястие – поднася се на плата:
Домашна пастърма от конско месо, домашна пастърма от патица, 24месечен кашкавал от планина Родопи, луканка Стария Месар. Всичко се поднася с плодове и ядки – 120гр
Десерт:
„Яйцето на Petru’s” – ръчно направено яйце от белгийски шоколад с мус от маскарпоне и бейлис. Поднася се с „пясък“ от панетоне, дехидратирани плодове и сорбе от ягоди – 130гр
Цена на единичен куверт – 80.00лв
Новогодишна програма:
Томбола с награди
Дисководещ – всички зали
Музика на живо – музикална зала
Танцова програма – Горещо танго, Salsa, Bachata dance, Народни танци
Фамозна заря
Много настроение и феноменална храна в стила на Petru’s !